Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Επίσκεψη Επιτρόπου της Ευρωπαικής Ένωσης στην 112 ΠΜ (20/7/2010)

Στις 16 Ιουλίου 2010 ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας συναντήθηκε με την Επίτροπο διεθνούς συνεργασίας, ανθρωπιστικής βοήθειας και αντιμετώπισης κρίσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κα. Kristalina Georgieva.

Η Επίτροπος συνοδευόμενη από τον κ. Α/ΓΕΑ επισκέφτηκε την 112 Πτέρυγα Μάχης στην οποία τους υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, Υποπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης και ο Διοικητής της Πτέρυγας Ταξίαρχος (Ι) Κωνσταντίνος Τσομπανικολίδης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η κ. Georgieva ενημερώθηκε για τις αποστολές και την συμβολή της ΠΑ στους τομείς της πολιτικής προστασίας, της διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας και της αντιμετώπισης φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών, στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κατόπιν η κ. Επίτροπος ξεναγήθηκε σε εγκαταστάσεις της Μονάδας και επιβιβάστηκε σε πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-215 στο οποίο ενημερώθηκε για τις δυνατότητες του αεροσκάφους και τις δυσκολίες των αποστολών που αναλαμβάνει.


ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery