Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ – ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ!



Ολοταχως προχωραει η διαλυση της ζωης των στρατιωτικων. Η Πολεμικη Αεροπορια συγκρότησε μάλιστα και ομάδα εργασίας !!!!!!!!!!! η οποία δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία καθώς ώς αντικέιμενο της έχει την “την Εξέταση της Ένταξης στη Ε.Α.Π. (ενιαία αρχή πληρωμών) των Πάσης Φύσεως Αποδοχών ή Πρόσθετων Αμοιβών, Αποζημιώσεων και με Οποιαδήποτε Άλλη Ονομασία Καταβαλλόμενων Απολαβών του Προσωπικού της ΠΑ”



Τι λέει δηλαδή η ίδια η Πολεμική Αεροπορία;
“Φωνάζει” στο κράτος της διαφθοράς, των άχρηστων, και των ποικιλοτρόπως βολεμένων οτι εδω στην Πολεμική Αεροπορία εχουμε Πάσης Φύσεως Αποδοχές (τί φύσεως;;; ΝΕΚΡΑ ΦΥΣΗ είναι η
ζωη των στελεχών), Πρόσθετες Αμοιβες (τί πρόσθετα; Υπερωρίες; Νυκτερινά; Τι;) , Αποζημιώσεις και με Οποιαδήποτε Άλλη Ονομασία Καταβαλλόμενες Απολαβες……

http://yened.files.wordpress.com/2012/08/cebfcebcceb1ceb4ceb1-ceb5cf81ceb3ceb1cf83ceb9ceb1cf83.jpg

Οταν διαβαζει καποιος αυτα τα πραγματα τι καταλαβαινει; Οτι γινεται παρτι στην ΠΑ καταλαβαινει!
Και μετα αναρωτιούνται στο ΥΠΕΘΑ πως ζηταει συγκεκριμενα πραγματα η Τροικα! Διαβαζουν την ΔΙΑΥΓΕΙΑ κυριοι και σου λεει για να εχουν “με οποιαδηποτε αλλη ονομασια” αποδοχες στην ΠΑ κατι δεν παει καλα.

Ενω αν διαβαζαν οτι συγκροτηθηκε επιτροπη για τις υπερωριες, τα νυχτερινα και τον τερματισμο του εξευτελισμου να παιρνει στο στελεχος λιγοτερα απο τον τελευταιο “υπουργικο” θυρωρο θα το κλειναν το στοματακι τους και θα πήγαιναν στην Τροικα και ακομα παραπερα!

Πηγή: http://yened.wordpress.com


ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery