Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Eπίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στην ΕΑΒ

ImageΕπίσημη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα πραγματοποίησε ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Daniel Bennett Smith. Τον Αμερικανό Πρέσβη συνόδευσαν υψηλόβαθμα στελέχη του Γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας (ODC) με επικεφαλής τον Συνταγματάρχη Bradley Jones. Συμμετείχε επίσης ο Αντιπρόεδρος της Lockheed Martin International κ. Ντένης Πλέσσας.
Την Αμερικανική διπλωματική αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΑΒ κ. Κυριάκος Λινάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τάσος Φιλιππάκος, ο Εκτελεστικός Σύμβουλος Δ.Σ. & Γενικός Δντής επικεφαλής Επιχειρ. Λειτουργιών κ. Αθανάσιος Χρονόπουλος και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη.


Με αφορμή την επίσκεψη, ο Αμερικανός Πρέσβης κ. Daniel Bennett Smith δήλωσε: «Εκτιμώ ειλικρινά την ευκαιρία που μου δόθηκε να συναντήσω την διοίκηση της ΕΑΒ και να ξεναγηθώ στις τεχνολογικά άρτιες εγκαταστάσεις της. Η ΕΑΒ έχει δικαίως διακριθεί για την επιχειρηματική αριστεία και την καινοτομία της, ενώ ήταν και συνεχίζει να είναι στρατηγικός εταίρος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και των αμερικανικών αμυντικών βιομηχανιών. Προσδοκούμε στην συνέχιση και ενδυνάμωση αυτής της συνεργασίας τα επόμενα χρόνια, καθώς οι δύο χώρες μας αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις του μέλλοντος και συνεργάζονται για την ικανοποίηση των αμοιβαίων αμυντικών τους αναγκών».


ΠΗΓΗ defencenet.gr

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery