Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Παράλληλα, το προσωπικό υποστήριξης των δύο Μοιρών εξασκήθηκε ρεαλιστικά στο ελεγχόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον της άσκησης, αφού κλήθηκε να εξυπηρετ

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας πραγματοποίησε κύκλο επισκέψεων σε Μονάδες της ΠΑ. Συγκεκριμένα στις 30 Αυγούστου επισκέφθηκε την 115 ΠΜ στη Σούδα, στις 2 Σεπτεμβρίου την 111ΠΜ στην Ν. Αγχίαλο, στις 10 Σεπτεμβρίου την 114 ΠΜ στην Τανάγρα, στις 16 Σεπτεμβρίου την 110 ΠΜ στη Λάρισα, στις 17 Σεπτεμβρίου την 135 ΣΜ στη Σκύρο και στις 21 Σεπτεμβρίου στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του, ο κ. Αρχηγός συζήτησε με το προσωπικό των Μονάδων για επιχειρησιακά και άλλα θέματα καθώς και για τα προβλήματα που το απασχολούν ενώ έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις στους Διοικητές.

Παράλληλα, στις 15 Σεπτεμβρίου ο κ. Αρχηγός, επισκέφθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) και ενημερώθηκε από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος για την αποστολή αλλά και τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την εκτέλεση του έργου μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων που συντονίζονται από το ΕΚΣΕΔ.

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery