Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

H σωτηρια ηρθε και παλι απο τον αερα και παλι απο την Πολεμικη μας Αεροπορια και μαλιστα στην ιδιαιτερης εθνικης σημασιας Ζουραφα. ΕΥΓΕ!


Το Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012 και ώρα 18:16, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), απογειώθηκε από την 130 Σμηναρχία Μάχης/Αεροπορική Βάση Λήμνου, με σκοπό τον εντοπισμό και τη διάσωση αγνοούμενου ψαρά, στην θαλάσσια περιοχή κοντά στη βραχονησίδα Ζουράφα.



Ο αγνοούμενος, είχε πάει στην περιοχή μαζί με άλλον ένα σαρανταεννιάχρονο άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε όταν η βάρκα τους έπαθε βλάβη και βρέθηκαν και οι δύο στη θάλασσα. Ο σαρανταεννιάχρονος τραυματίας, εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκε στη νήσο Σαμοθράκη. Λόγω του σοβαρού του τραυματισμού, το ελικόπτερο της ΠΑ διέκοψε την έρευνα και μετέφερε με ασφάλεια, τον τραυματία, με συνοδό ιατρό του ΕΚΑΒ, από τη νήσο Σαμοθράκη στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης την 20:05.
Μετά την ολοκλήρωση της αεροδιακομιδής, το ελικόπτερο επέστρεψε στην περιοχή για συνέχιση της έρευνας. Μέχρι αυτή τη στιγμή οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

Πηγή: yened.wordpress.com/

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery