Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Τελετή Αποφοίτησης του 2ου Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης Διασωστών Μάχης


Την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε στην 112 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, η τελετή απονομής των πτυχίων αποφοίτησης από το 2ο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Διασωστών Μάχης (ΣΒΕΔΜΑ), της 31 Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης (ΜΕΕΔ).



Τα πτυχία στους έξι (6) επίλεκτους Διασώστες Μάχης, επέδωσε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Το σχολείο παρέχει μια ενιαία και εξειδικευμένη εκπαίδευση στους Διασώστες Μάχης, καλύπτοντας όλα τα επιμέρους αντικείμενα που θεωρούνται απαραίτητα εφόδια προκειμένου οι απόφοιτοί του να στελεχώσουν τις επιχειρησιακές Ομάδες Ειδικών Αποστολών (ΟΜΕΑ) της Μοίρας για ανάληψη αποστολών Έρευνας - Διάσωσης και Έρευνας - Διάσωσης Μάχης. Οι υποψήφιοι περνούν από μια διαδικασία σκληρής αρχικής επιλογής και στη συνέχεια αξιολογούνται διαρκώς, σε κάθε εκπαιδευτικό αντικείμενο, με αυστηρά κριτήρια τα οποία εξασφαλίζουν ότι μόνο οι καλύτεροι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το Σχολείο και θα πάρουν την ειδικότητα του Διασώστη Μάχης.



Η εκπαίδευση ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2012 με είκοσι ένα υποψήφιους από τους οποίους την ολοκλήρωσαν μόλις έξι.

Πηγή: http://www.haf.gr

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery