Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη του ΑΝΥΕΘΑ Γ. Γεωργίου στην 112ΠΜ και παρακολούθηση της άσκησης «Αστραπή» (upd)

(upd) 15/12/2011








Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της 380 Μοίρας Αεροφερόμενου Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης & Ελέγχου (ΑΣΕΠΕ), στην 112 Πτέρυγα Μάχης, στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας (ΑΝΥΕΘΑ) κ. Γεώργιο Γεωργίου και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ) Στρατηγό κ. Μιχαήλ Κωσταράκο.



Ο κ. Αρχηγός καλωσόρισε τον κ. ΑΝΥΕΘΑ και τον κ. Α/ΓΕΕΘΑ και στη συνέχεια ο Διοικητής της Μοίρας, Αντισμήναρχος (Ι) Σωτήριος Βλαχοπαναγιώτης τους ενημέρωσε για την αποστολή και το επιχειρησιακό της έργο.
Μετά την ενημέρωση οι κ. ΑΝΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ είχαν την ευκαιρία να ιπταθούν με αεροσκάφος EMB-145H Erieye και να παρακολουθήσουν την διεξαγωγή αποστολής της Μοίρας στο πλαίσιο της αεροναυτικής άσκησης "ΑΣΤΡΑΠΗ".





































Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Γεώργιος Στ. Γεωργίου θα επισκεφθεί αύριο, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. την 112 Πτέρυγα Μάχης συνοδευόμενος από τον  Αρχηγό ΓΕΕΘΑ  Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Γεωργίου θα παρακολουθήσει επιχειρησιακή αποστολή που διεξάγεται από την 380 Μοίρα ΑΣΕΠΕ στα πλαίσια της άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ, επιβαίνοντας σε αεροσκάφος ΑΣΕΠΕ.

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery