Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Εκδρομή στην 111 Πτέρυγα Μάχης


To 2o Σύστημα Αεροπροσκόπων Βέροιας γιορτάζοντας μαζί με την Πολεμική Αεροπορία την γιορτή της σύναξης των προστατών της Αρχαγγέλων Μιχαήλ & Γαβριήλ διοργάνωσε για ακόμη μια χρονιά, ημερήσια εκδρομή στην  111 Πτέρυγα Μάχης.



Η Εκδρομή θα συνδυάστηκε  με μια επίσκεψη στην πόλη του Βόλου .
Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας συμπίπτουν με τον Εορτασμό των 100 χρόνων ιστορίας της από τους Βαλκανικούς Πολέμους.

Τα  Αεροδρόμια όλης της χώρας ήταν ανοικτά για επισκέψεις από το κοινό με εκθέσεις αεροσκαφών που απαρτίζουν τις δυνάμεις της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Λυκόπουλα,  Πρόσκοποι, Βαθμοφόροι, γονείς αλλά και φίλοι που συμμετείχαν στην εκδρομή (μιας και ήταν ανοικτή προς όλους) είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα μια από τις πιο αξιόμαχες πτέρυγες μάχης και να μπουν στο cocpit του αεροσκάφους F-16 που αποτελεί την αιχμή του δόρατος της πολεμικής μας αεροπορίας.

Όλοι μαζί γνώρισαν από κοντά και άλλα αεροσκάφη, τα συστήματα αεράμυνας  όπως επίσης και τα μέρη του αεροδρομίου .

Συναντήθηκαν επίσης μέσα στο αεροδρόμιο με Αεροπροσκόπους του Βόλου, αλλά και με Αεροπροσκόπους της Κοζάνης οι οποίοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για τον ίδιο λόγο διοργανώνοντας την δικιά τους εκδρομή.

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery