Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Διοργάνωση Ημερίδας από τη ΣΔΙΕΠ/ΠΑ


Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012, ημερίδα με θέμα "Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912 - 1913: Η Εξόρμηση του Ελληνισμού", στην αίθουσα "Αντισμήναρχος Μαρίνος Μητραλέξης" του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ).



   Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτης Καράμπελας και κ. Δημήτριος Ελευσινιώτης, ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτριος Αποστολάκης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α Δημήτριος Λυτζεράκος, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Σπυρούλιας και αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

   Την ημερίδα διοργάνωσε η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας και ομιλητές ήταν διακεκριμένοι καθηγητές και πανεπιστημιακοί.




Πηγή: http://www.haf.gr

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery