Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Υπουργικές “βόλτες” με αεροπλάνα και ελικόπτερα-Χιλιάδες ευρώ το κόστος

Ο υπουργός εξωτερικών πήρε αεροπλάνο από την Ελευσίνα ως το ... Ελευθέριος Βενιζέλος. 17.000 κόστισαν οι τρεις πτήσεις του Θ. Πάγκαλου μέσα στην ίδια ημέρα.Το... κερί του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο κόστισε στους Έλληνες... κάτι παραπάνω. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος ο Θ. Πάγκαλος πέταξε με super puma από την Ελευσίνα ως το εξοχικό του στη Τζιά και από κει στην Τήνο για να εκπροσωπήσει της Κυβέρνηση στους εορτασμούς και ύστερα το ίδιο απόγευμα επέστρεψε με το ίδιο ελικόπτερο στην Ελευσίνα.

Το ... ρεκόρ σπατάλης όμως φαίνεται να το έχει ο υπουργός τον Εξωτερικών που λόγω.... βεβαρημένου προγράμματος αντί να πάει με αυτοκίνητο από την Ελευσίνα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, πήγε με ένα από τα τρία VIP κυβερνητικά αεροσκάφη. Στη συνέχεια πήρε άλλο αεροπλάνο για Κρήτη και όταν επέστρεψε από το νησί, πήρε και πάλι αεροσκάφος από τα Σπάτα για την Ελευσίνα!
Σύμφωνα με την εφημερίδα ο κ. Δρούτσας συνηθίζει να χρησιμοποιεί το κυβερνητικό αεροσκάφος για να πάει σε κάποια χώρα της Ευρώπης και όχι αεροσκάφη της γραμμής ανεβάζοντας το κόστος κάθε πτήσης του από τα 350-400 ευρώ στα 24.000! Τουλάχιστον προκλητικό είναι και το ποσό των 110.000 ευρώ που χρειάστηκε για τα δύο ταξίδια του υπουργού Οικονομικών στις Βρυξέλλες, ποσό που περιελάμβανε τα έξοδα του ίδιου και άλλων 3-4 ατόμων.

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery