Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Και μη χειρότερα: Έδωσαν σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων τα Mirage 2000-5Mk2!


Σε … αντιπροσωπεία ΙΧ αυτοκινήτων μετέτρεψαν την 114 Π.Μ. στην Τανάγρα, «καρδιά» της αναχαίτισης, βάση της ελληνικής δύναμης στρατηγικών αποστολών με βλήματα cruise SCALP, αλλά και βάση των ναυτικών αποστολών κρούσης με βλήματα Exocet AM-39,  κάποιοι «φωστήρες» και το ερώτημα είναι αν το γνώριζε η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας.



Έτσι έκπληκτοι οι πιλότοι των Μοιρών 332 και 331 που πετούν τα Mirage 2000-5Mk2 και τα Mirage 2000EGM/BGM, είδαν να μπαίνουν μέσα στην βάση φωτογράφοι, κάμεραμαν, γραμματείς και φαρισαίοι, συνοδεύοντας το νέο Ι.Χ. μοντέλο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων.

Έφεραν τα αυτοκίνητά τους, έβγαλαν τα Mirage 2000-5Mk2 από το υπόστεγο και ξεκίνησαν να φωτογραφίζουν και να τραβάνε πλάνα από την κοινή εμφάνιση αυτοκινήτου και … Mirage 2000!

Μάλιστα η περιοχή είχε απομονωθεί για να μην ενοχλήσει κανείς την διαδικασία φωτογράφησης και το ερώτημα είναι αν τηρήθηκαν έστω και στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας.

Σκοπός η εμπορική προώθηση του νέου μοντέλου της συγκεκριμένης μάρκας και αντιπροσωπείας. Και το ερώτημα είναι άν έρθουν και οι άλλες αντιπροσωπείες και ζητήσουν τα F-16 του Αράξου να φωτογραφηθούν μαζί με τα JDAM και τα JSOW θα τα βγάλουν; Για λόγους καθαρά ίσης μεταχείρισης, πρέπει να το κάνουν.

Τα ερωτήματα πολλά. Από πότε ιδιώτες μπαίνουν στην πιο απόρρητη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους και από πότε τα μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας χρησιμοποιούνται ως φόντο για εμπορικούς σκοπούς. Τι είναι η 114 Π.Μ., στούντιο φωτογράφησης;

Καταντήσαμε όπως είχαν καταντήσει στα πρώτα χρόνια της σοβιετικής κατάρρευσης, μοντέλα να φωτογραφίζονται στις αεροπορικές βάσεις των πρώην χωρών του Συμφώνου της Βαρσοβίας;

Ποιος έδωσε την άδεια για το εγχείρημα;

Τι δουλειά έχει εμπορική προώθηση στον διάδρομο τροχοδρόμησης των μαχητικών και μάλιστα ειδικά ΑΥΤΩΝ των μαχητικών;

Και όπως πολύ σωστά σημειώνει το yened.blogspot.com που έφερε στην δημοσιότητα το θέμα, μπορεί αύριο να δούμε στα πλαίσια των «ίσων ευκαιριών» και έναν έμπορο γυναικείων εσωρούχων να προβάλλει τα δικά του "καυτά μοντέλα" που σε κάνουν "αεροπλάνο";

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery