Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΕΑΒ: Και το 2012 εισέπραξε έμπρακτα τη διεθνή αναγνώριση για τη διεθνή τεχνογνωσία της


Με αφορμή την ολοκλήρωση ενός ακόμα ημερολογιακού έτους, η ΕΑΒ γίνεται καθημερινά αποδέκτης διεθνούς αναγνώρισης για την υψηλή τεχνογνωσία της. Η αναγνώριση αυτή εκφράζεται έμπρακτα και ποικιλοτρόπως μέσα από την καθημερινή επιχειρηματική συνεργασία της εταιρείας, αναφέρει σε επιστολή της η κα. Πολυξένη Λεούση, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της εταιρίας.


Στο πλαίσιο αυτό -ενδεικτικά και μόνο- ας αναφερθεί ότι:
- η ΕΑΒ πριν λίγες μέρες έλαβε συγχαρητήρια επιστολή από συνεργάτη της με ηγετική θέση στην παγκόσμια αεροναυπηγική σκηνή για την επίτευξη των υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών που ο ίδιος ο πελάτης είχε θέσει για το 2012 και τις συνεχείς προσπάθειες που οδήγησαν στην επίτευξη των τεθέντων στόχων. Η επιστολή αναγνωρίζει ανοιχτά τη δέσμευση της ΕΑΒ στην επιχειρηματική αριστεία και στην αέναη βελτίωση, με στόχο την 100% συμμόρφωση στα ποιοτικά πρότυπα.
- η Rolls-Royce ανανέωσε και τυπικά τη συνεργασία της με την ΕΑΒ με την έκδοση του πιστοποιητικού για την εξουσιοδότηση αυτής ως επισκευαστικό κέντρο του κινητήρα Τ56-501D έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.
- η Προεδρική φρουρά των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εμπιστεύεται την ΕΑΒ για την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε μέλη της για τη συντήρηση αεροσκαφών για ένα διάστημα δύο ετών. Τα μαθήματα ήδη λαμβάνουν χώρα στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της ΕΑΒ στην Τανάγρα.
- η εταιρεία συνεχίζεται να δέχεται από πλήθος σημαντικών Οργανισμών τα συγχαρητήρια για τη συμμετοχή της στο Πρόγραμμα nEUROn την ίδια στιγμή που έχει ενεργό ρόλο στις συζητήσεις για την εξέλιξη αυτού ενώ παράλληλα συμμετέχει επάξια σε νέα ερευνητικά προγράμματα.
- η εταιρική φήμη της ΕΑΒ προηγείται και καθημερινά δέχεται αιτήματα επίσημων επισκέψεων από εθνικές αντιπροσωπείες ξένων χωρών. Μόνο το τελευταίο διάστημα, με ιδιαίτερη τιμή υποδεχτήκαμε τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ του Ιράκ, της Αρμενίας και της Σερβίας ενώ όλο το 2012 υποδεχτήκαμε 15 αντιπροσωπείες ξένων χωρών με επικεφαλής υψηλούς προσκεκλημένους, επιτυγχάνοντας: να προβάλουμε θετικά την εταιρεία -και, βεβαίως, την Ελλάδα- και να διερευνήσουμε κάθε δυνατότητα συνεργασίας. Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία δέχεται τα εύσημα από τους υψηλούς επισκέπτες της και, με εφαλτήριο τη θετική ανταπόκριση, προχωρά σε συγκεκριμένες ενέργειες που δημιουργούν το πρόσφορο έδαφος για υποβολή προσφορών, σύναψη συνεργασιών κ.λπ.
Η αναγνώριση της ΕΑΒ από τους άμεσους –αλλά και δυνητικούς- συνεργάτες της αποτελεί κινητήριο δύναμη για την περαιτέρω πρόοδο της εταιρείας και επίτευξη των στόχων που η ίδια έχει θέσει. Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία –εν μέσω αντίξοων επιχειρηματικών συνθηκών, με αποδεκατισμένο προσωπικό και συχνά αντιμέτωπη με ισοπεδωτικές και αυθαίρετες προσεγγίσεις- δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρώτα και κύρια προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας και, βεβαίως, στο σύνολο των πελατών της.

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery