Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Solo Display ΠΑ και Red Arrows σε επίδειξη για τη μάχη της Κρήτης



Στο πλαίσιο των εορτασμών της 70ης επετείου για τη Μάχη της Κρήτης πρόκειται να πραγματοποιηθεί επίδειξη την Κυριακή 22 Μαίου στο παλαιό αεροδρόμιο του Μάλεμε στην Κρήτη επίδειξη αεροσκαφών της ΠΑ και της βρετανικής Αεροπορίας. Πιο συγκεκριμένα στην επίδειξη της Κυριακής το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πτήση επίδειξης αεροσκάφους F-16 Block 52+ της 340Μ καθώς και επίδειξη του βρετανικού ακροβατικού σμήνους των Red Arrows.

Μια ημέρα αργότερα και πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα στις 23 Μαίου και πιο συγκεκριμένα στις 16:30 το βρετανικό ακροβατικό σμήνος θα πραγματοποιήσει αντίστοιχη επίδειξη στο Φαληρικό Δέλτα.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό όμως ακόμη είναι το τι πρόκειται να γίνει με το αεροσκάφος της ΠΑ. Δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση για το αν στο πρόγραμμα της Δευτέρας θα συμπεριληφθεί και το F-16 της 340Μ και αυτό είναι κάτι που χρήζει διευκρίνησης.

Θα είναι πράγματι λυπηρό εάν η ΠΑ δεν στείλει το F-16 έτσι ώστε να μπορέσει και το Αθηναϊκό κοινό να δει από κοντά τις δυνατότητες των Ελλήνων χειριστών αφήνοντας μόνο τα Red Arrows να πραγματοποιήσουν την επίδειξη. Θέλουμε να είμαστε βέβαιοι πως κάτι τέτοιο δε θα γίνει τελικά και πως η ΠΑ θα είναι στο Φαληρικό Δέλτα τη Δευτέρα στις 23 Μαίου μαζί με τα Red Arrows

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery