Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας Μετρολογίας στην ΥΠΗΔ


Τη Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012, στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Διακριβώσεων (ΥΠΗΔ) της Πολεμικής Αεροπορίας, πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μετρολογίας.



Το πρόγραμμα περιλάμβανε ενημερώσεις για τις δυνατότητες διακρίβωσης, μετρήσεων ακριβείας και επισκευής όλων των τύπων οργάνων, εργαλείων και συσκευών, για τις δυνατότητες κάλυψης των απαιτήσεων ποιότητας και αξιοπιστίας των εργασιών συντήρησης τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και σε άλλους φορείς και ξενάγηση στα σύγχρονα εργαστήρια και στις εγκαταστάσεις της ΥΠΗΔ.



Την ΥΠΗΔ επισκέφθηκαν, ο Γενικός Επιθεωρητής του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Μ) Αχιλλέας Λέλλας, Διευθυντές Κλάδων και Διευθύνσεων του ΓΕΑ, αντιπροσωπείες από τον Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, την Ελληνική Αστυνομία, τη Διεύθυνση Πολιτικής Ποιότητας του Υπ. Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το Γενικό Χημείο του Κράτους, την Ελληνική Ένωση Εργαστηρίων, το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης, καθηγητές και φοιτητές από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην Διοικητές και προσωπικό της ΥΠΗΔ.

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery