Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

S 300: Ο Αντώνης Σαμαράς θα αποφασίσει για τη πυροδότησή τους μέχρι τέλος του χρόνου


“Βολές με όλα τα οπλικά συστήματα”,μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, προβλέπεται στο σχέδιο στόχων του ΓΕΕΘΑ.

Το λογικό συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι αυτό σημαίνει πως θα δούμε και βολή από τους S 300.Το θέμα των S 300 και ειδικά της εκπαιδευτικής βολής που όλο γίνεται κι όλο μένει στα σχέδια το χειρίζεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Αυτό λένε οι πληροφορίες τις οποίες από το Μαξίμου δεν θέλουν καν να σχολιάσουν .

Υποτίθεται όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες και δυσκολίες που είχαν να κάνουν με την ενεργοποίηση των S 300 ξεπεράστηκαν και αυτό προέκυψε και στη πρόσφατη επίσκεψη του Α/ΓΕΑ Α.Τσαντηράκη στη Μόσχα. Όμως το θέμα των S 300 δεν ήταν “τεχνικό”. Ήταν πάντα πολιτικό και διπλωματικό.

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν ήθελαν και επιμένουν να μην θέλουν τους S 300 ενεργούς. Πόνταραν και κέρδιζαν βέβαια στην ελληνική ατολμία διαδοχικών κυβερνήσεων που κράταγαν τους S 300 ανενεργούς για να μην …ενοχληθούν , Τούρκοι, Αμερικανοί, Ευρωπαίοι. Κανείς δεν ενοχλήθηκε βέβαια ποτέ με τις πτήσεις των τουρκικών φωτογραφικών αεροσκαφών πάνω από τη Κρήτη που προσπαθούσαν να φωτογραφήσουν τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα.

Ούτε έδειξαν να ενοχλούνται ότανσε μία απ΄ αυτές τις τουρκικές αποστολές Τούρκος πιλότος δολοφόνησε τον Έλληνα χειριστή Κώστα Ηλιάκη.

Θα αποφασίσει ο Αντώνης  Σαμαράς να δώσει την εντολή για πυροδότηση των S 300;

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery