Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Παράδοση ηγεσίας του ΓΕΑ μέσα σε κλίμα συγκίνησης...


Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι, η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, από τον Πτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη στον Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά.


Ο απερχόμενος Αρχηγός Δ.Τσαντηράκης άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κατά την διάρκεια των 16 μηνών που έμεινε στην θέση αυτή και στήριξε την Αεροπορία πολλαπλώς, ενώ για το νέο Αρχηγό οι προϋποθέσεις επιτυχίας του, λόγω και της μαχητικής του εμπειρίας, είναι οι καλύτερες.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτης Καράμπελας και κ. Δημήτριος Ελευσινιώτης, ο εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νησιών του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θεόδωρος Δρίτσας, εκπρόσωποι των πολιτικών και πολιτειακών αρχών, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), Αντιστράτηγός Αθανάσιος Τσέλιος, και  Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.

Επίσης παρέστησαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Γεωργακόπουλος,  Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Δημήτριος Μπαντιάς ΛΣ, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ), Αντιστράτηγος  Σπυρίδων Παπασπύρου, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, ο Ειδικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ, κ. Αντώνιος Οικονόμου,  Διευθυντές και εκπρόσωποι των Γενικών Διευθύνσεων του ΥΠΕΘΑ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ, αντιπροσωπείες Ενώσεων Αποστράτων, πολιτικό προσωπικό της ΠΑ και ξένες αντιπροσωπείες.

Πηγή: http://www.defencenet.gr

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery