Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Απουσα η Ελλαδα απο τις αεροπορικες επιδειξεις για τα 100χρονα της Αεροποριας των Ρωσσων!



Τα 100 της χρονια γιορταζει η πολεμικη αεροπορια της Ρωσιας και στα ρεπορταζ αναφερουν μεταξυ αλλων και τις θετικες εντυπωσεις που προκαλεσαν τα πληρωματα απο τριτες χωρες που εδωσαν το παρον.



Πολλές ιστοσελιδες αναφερουν τα σμηνη απο Αγγλια, Γαλλία, ΤΟΥΡΚΙΑ, Πολωνια (!), Λετονια (!!), Ιταλια και Φιλανδια , αν και συμφωνα με το ITAR TASS Τουρκια και Λετονια τελικα δεν πεταξαν.
Η ψωρο-τροικανο-κωσταινα δεν αναφερεται πουθενα – και απο οτι ξερουμε δεν εδωσε το παρον (ε βεβαια που να βρεθουν λεφτα για “¨πεταμα”; Εχουμε να πληρωσουμε τους 300 και τα 2000χιλιαρα των συνεργατων τους)…Ελπιζουμε τουλαχιστον, αφου ακροβατικό σμηνος δεν μπορουμε να στειλουμε, να στειλουμε την μπαντα της ΠΑ γιατι τωρα κοντα αν δεν κανουμε λαθος υπάρχει μια εκδηλωση για τις στρατιωτικες μουσικες.
Αντε μπας και το σωσουμε γιατι η αυτοταπεινωση  μας εχει ξεπερασει καθε οριο…..
(σημειωση: Συμφωνα με το www.avtours.com 70 – ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ !!! χωρες εστειλαν αεροσκαφη για την στατικη επίδειξη και 10 χωρες ακροβατικες ομαδες. Ελπίζουμε   να εχει στειλει η ψωρο-τροικανο-κωσταινα εστω ενα αεροσκαφος ως στατικο εκθεμα, εστω ενα Τ6 οπως ειχαμε στειλει περυσι στους εορτασμους των Βουλγαρων…)

Πηγή: http://yened.wordpress.com/2012/08/13/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-made-in-russia/

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery