Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Πωλούνται Gulfstream Embraer ?




Με το αεροπλάνο της γραμμής θα πάει στο Βερολίνο και στη συνέχεια στο Παρίσι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αφού έδωσε εντολή να μην «σηκωθεί» κανένα από τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη, δεδομένου ότι κάτι τέτοιο θα κόστιζε…



O κ.Σαμαράς, ωστόσο, λόγω της σημερινής κατάστασης της χώρας και της προσπάθειας που γίνεται για εξοικονόμηση χρημάτων σε όλους τους τομείς, αρνήθηκε να απογειωθεί κάποιο από τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη και επέλεξε ο ίδιος και όσοι των συνοδεύσουν να μετακινηθούν με τα αεροπλάνα της γραμμής.

Μάλιστα, επέμενε να ταξιδέψει στην οικονομική θέση, ωστόσο μετά από ενστάσεις των συνεργατών του θα ταξιδέψει στην πρώτη θέση και όλοι όσοι τον συνοδεύσουν στην οικονομική.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κυβέρνηση βρίσκεται ένα βήμα πριν την ενοικίαση ή ακόμα και την πώληση των τριών κυβερνητικών αεροσκαφών προκειμένου να εξοικονομηθούν και από εκεί χρήματα.

Η αρμοδιότητα παραχώρησης των τριών αεροσκαφών VIP ανήκει στον γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, ενώ η εκτέλεση των πτήσεων υλοποιείται από την Γενική Διεύθυνση Οικονομικού Σχεδιασμού και Υποστήριξης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.


ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2012 110 Π.Μ

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2011
photo gallery